Topmenu

Raad-Optiek-Apeldoorn-brillen-header-1
Raad-Optiek-Apeldoorn-brillen-header-1

Computerbril bij vermoeide ogen

Wat is een computerbril?

Een computerbril biedt uitkomst voor vermoeide ogen door beeldschermgebruik. Met een computerbril (ook wel beeldschermbril genoemd) kunt u vermoeidheid en hoofdpijn die het gevolg zijn van het turen naar beeldschermen verminderen of zelfs voorkomen. Ruim 60% heeft last van vermoeidheid door het kijken naar computerschermen. De Eyezen brillenglazen geven u een rustig en natuurlijk zicht, zodat u optimaal kunt blijven presteren, ook na een lange dag achter de computer.

Een computerbril bij lichamelijke klachten door computergebruik

Doordat we op ons werk veel te maken hebben met beeldschermen zoals laptops en computers, ligt het zogenaamde ‘Computer Vision Syndroom’ (CVS) op de loer. Ongeveer 75% van de computergebruikers boven de 40 jaar heeft hier last van! Bij CVS horen lichamelijke klachten als hoofdpijn, wazig zien, lichtgevoeligheid, concentratieproblemen en afname van visuele prestaties. Bovendien past u achter een computer vaak uw houding van hoofd en lichaam aan als u het scherm niet scherp ziet, waardoor u een verkrampte houding aan kunt nemen die op den duur kan leiden tot chronische klachten. Gelukkig kan CVS worden verminderd of voorkomen met een computerbril met Eyezen brillenglazen!

Eyezen brillenglazen

De speciale beeldschermglazen van Varilux zijn speciaal ontwikkeld voor computergebruikers. Door het glasontwerp af te stemmen op de specifieke situatie en de juiste sterkte op precies de juiste plaats te positioneren, zijn er minder onnodige en onnatuurlijke hoofdbewegingen nodig om scherp te kunnen zien. U kunt in een ontspannen werkhouding gemakkelijk wisselen tussen toetsenbord en beeldscherm zonder naar de juiste positie in het brillenglas te zoeken.

Gun uw ogen rust

Ga ook op de werkvloer en in andere beeldschermsituaties voor een rustig en natuurlijk zicht, zodat u en uw ogen het beste uit zichzelf kunnen halen! Wilt u meer informatie over een computerbril of bent u benieuwd of Eyezen brillenglazen in uw specifieke geval de beste keuze zijn? Kom langs of maak een afspraak voor een computerbril bij één van onze opticiens in onze optiek aan de Koninginnelaan.

Raad-Optiek computerbril of beeldschermbril

Raad Optiek

Koninginnelaan 101A
7315BP Apeldoorn

Bel ons op: 055 207 09 49

welkom@raadoptiek.nl

Openingstijden

maandag:
gesloten
dinsdag-donderdag:
9.00 – 17.30 uur
vrijdag:
9.00 – 21.00 uur
zaterdag:
9.00 – 17.00 uur

Volg ons ook op social media:

facebook3
googleplus
?>