Topmenu

Raad-Optiek-Apeldoorn-brillen-header-1
Raad-Optiek-Apeldoorn-brillen-header-1

RAY-BAN ZONNEBRILLEN

De nieuwste Ray-Ban zonnebrillen
vind je bij Raad Optiek

Ray Ban Apeldoorn blaze clubmaster avaitor pilotenbril
Rayban Hexa

Ray-Ban zonnebril, nu met gratis zonneglazen op sterkte.

Ray-Ban is wereldwijd het meeste toonaangevende zonnebrillen merk. De zonnebrillen collectie van Ray-Ban bestaat uit verschillende series. Zo is er de Icon serie met meest legendarische ontwerpen en designs. Maar ook de Highstreet serie met de strakke designs en de Active Lifestyle met de sportievere modellen. De Ray-Ban Tech zonnebrillen zijn vernieuwend met mooie kenmerken zoals verwisselbare lenzen en ultra lichte monturen.

Chromance brillenglazen

Ook nieuw dit jaar zijn Chromance brillenglazen.  Gepolariseerde brillenglazen zijn er al een tijdje,  Ray-Ban gaat nu nog een stap verder met de introductie van Chromance. For eyes that love color! Chromance is de nieuwe lenstechnologie van Ray-Ban. Deze speciale lenzen worden behandeld met 6 lagen antireflectie coating, waardoor het zicht wordt verbeterd en iedere schittering wordt verwijderd. Het Chromance-brillenglas kalibreert het licht. Het kleurenspectrum is helderder en scherper, het maximaliseert contrasten en details worden beter waargenomen.

Maak een afspraak

Bij Raad Optiek kan jij terecht voor jouw Ray-Ban zonnebril. Wil je de round club zonnebril of de iconisch pilotenbril van Ray-Ban? We hebben ze allemaal. Bel ons op 055-207 0949 of maak een online afspraak. Natuurlijk kan je ook gewoon even langs komen in onze optiek aan de Koninginnelaan.

We zien en adviseren je graag.

 

 

Rayban zonnebrillen 2018 Raad Optiek

Een greep uit onze Ray- Ban Collectie

?>