Topmenu

Raad-Optiek-Apeldoorn-brillen-header-1
Raad-Optiek-Apeldoorn-brillen-header-1

Safe Shopping

Onze maatregelen

De afgelopen weken zijn we allemaal op scherp gezet wat betreft onze gezondheid. Vanzelfsprekend volgen wij alle door de NUVO en ANVC opgelegde voorzorgsmaatregelen en hebben daarom onze winkel onder handen genomen, zodat alle ruimtes zo veilig mogelijk zijn. Uiteraard werken wij met handschoenen, mondkapjes en transparante schermen.

Team Raad Optiek

 

 

Nieuw bij ons is Safe Shopping. Op deze manier kunt u veilig en rustig in onze winkel uw bril of zonnebril uitkiezen, zonder andere klanten in uw nabijheid. We doen er alles aan om de service, zorg en kwaliteit die u van ons gewend bent, in stand te houden.

Oogmetingen gaan op afspraak. Na telefonisch overleg met u beslissen we of de oogmeting plaats kan vinden. Tijdens het oogmeten neemt u plaats achter een transparant scherm en bedienen wij de apparatuur op afstand. Na uw bezoek desinfecteren wij alle oogmeetapparatuur. Op dit moment verrichten wij geen orthoptische en optometrische onderzoeken.

Ook voor het uitzoeken van een bril kunt u bij ons terecht via een afspraak. De transparante schermen zorgen ervoor dat wij uw uitgekozen montuur kunnen aangeven en u op gepaste afstand kunnen blijven adviseren. Wij hebben handschoenen en/of mondkapjes voor u beschikbaar, zodat u veilig uw bril kunt passen.

Voor een zonnebril hoeft u geen afspraak te maken. Eén van onze medewerkers helpt u met het uitzoeken van een zonnebril. Is er iemand al een zonnebril aan het uitzoeken, wacht u dan op gepaste afstand. Na het passen worden de monturen en pastafel weer gereinigd.

?>