Topmenu

Raad-Optiek-Apeldoorn-brillen-header-1
Raad-Optiek-Apeldoorn-brillen-header-1

UNIFOCAAL

Unifocale glazen

Er lijken veel verschillende soorten brillenglazen te bestaan, maar over het algemeen kan dit verschil teruggebracht worden naar multifocaal of unifocaal. In een multifocaal brillenglas zijn meerdere sterktes verwerkt en deze corrigeren dus op meerdere afstanden, een unifocaal glas corrigeert alleen het zicht voor of dichtbij, of veraf en doet niets voor de tussenliggende afstanden.

 

Digitime

Tegenwoordig kijken we steeds vaker en langer naar diverse beeldschermen, zoals computers, laptops, smartphones en tablets.

Het gebruik van deze apparaten op verschillende kijkafstanden zorgt ervoor dat uw ogen steeds intensiever moeten focussen. Ook zijn de lettertjes die u moet lezen steeds kleiner en worden deze niet altijd scherp weergegeven. Uw ogen moeten de felle schermverlichting doorstaan en kunnen ook blootgesteld worden aan schadelijk blauwviolet licht.

Tijdens het beeldschermgebruik zijn uw ogen altijd aan het werk. Meer dan 90% van de beeldschermgebruikers geeft aan weleens last te hebben van vermoeide, droge of jeukende ogen. Daarnaast komen schouder- en nekklachten ook bij het merendeel van de gebruikers voor.

Eyezen glazen vermindert oogklachten, verbetert de leesbaarheid van kleine leestekens en verzekert een natuurlijke houding bij het gebruik van uw smartphone. De combinatie met prevencia coating zorgt daarnaast voor verminderde schitteringen, meer contrast en helpt bij het vroegtijdig ouder worden van uw ogen.

 

Raad Optiek

Koninginnelaan 101A
7315BP Apeldoorn

Bel ons op: 055 207 09 49

welkom@raadoptiek.nl

Openingstijden

maandag:
gesloten
dinsdag-donderdag:
9.00 – 17.30 uur
vrijdag:
9.00 – 21.00 uur
zaterdag:
9.00 – 17.00 uur

Volg ons ook op social media:

facebook3
googleplus
?>