Topmenu

Raad-Optiek-Apeldoorn-brillen-header-1
Raad-Optiek-Apeldoorn-brillen-header-1

BRILLENGLAZEN

Brillenglazen

Raad Optiek kan u adviseren in verschillende brillenglazen. Afhankelijk van uw behoeften zijn er verschillende oplossingen. Van het unifocale glas voor de verte -of leesbril,  glazen voor speciale gebruiksdoeleinden zoals de beeldschermglazen en de bifocale (met een maantje) glazen tot de geavanceerde designs van de multifocale glazen.

We geven u ook uitgebreid advies over de verschillende soorten glazen waaruit u kunt kiezen. Daar gaan we rustig voor zitten met een  kopje koffie. Ook kunnen we voor u opzoeken wat uw verzekering eventueel zal bijdragen aan uw bril. Dit bedrag kunnen we direct voor u declareren en in mindering brengen op het aankoopbedrag.

Coatings en beschermlagen

Een beschermende coating op uw brillenglas is niet alleen ter bescherming van de glazen, het geeft u ook een helder beeld zonder schitteringen en het biedt ook bescherming voor uw ogen. Ook zijn er anti condens coatings die ervoor zorgen dat uw glazen niet beslaan.

Personaliseren

Omdat ieder oog uniek is en we verschillende monturen gebruiken adviseren we om uw glazen te personaliseren. Hierbij wordt rekening gehouden met de afmetingen van uw montuur en uw persoonlijke oogparameters. Dit betekend voor u als drager optimale gezichtsvelden en een spontane gewenning.

We slijpen zelf onze glazen in de monturen. Vraag ernaar als u een kijkje wilt nemen in ons slijpatelier. We laten u graag zien hoe de glazen worden geslepen.

Raad-Optiek-soorten-brillenglazen

Raad Optiek

Koninginnelaan 101A
7315 BP Apeldoorn

Bel ons op: 055-207 09 49

welkom@raadoptiek.nl

Openingstijden

maandag:
gesloten
dinsdag-vrijdag:
9.00 – 17.30 uur
zaterdag:
9.00 – 17.00 uur

Volg ons ook op social media:

facebook3
googleplus
?>