Topmenu

Raad-Optiek-Apeldoorn-brillen-header-1
Raad-Optiek-Apeldoorn-brillen-header-1

OOGMETING

Gratis oogmeting

Bij ons kunt u terecht voor een gratis oogmeting. Een goede en nauwkeurige oogmeting is erg belangrijk voor het beste advies van uw nieuwe bril.

Een goede oogmeting is meer dan alleen het bepalen van de brilsterkte.

Er wordt bij een oogmeting rekening gehouden met verschillende factoren zoals uw voorgeschiedenis en eventueel medicijngebruik. Klachten waarmee u binnenkomt zijn belangrijk. Ook worden de waarnemingen van de ogen getest. We kijken ook naar de samenwerking van de ogen. Mocht er een scheelstand van de ogen zijn dan zullen wij dat voor u onderzoeken en eventueel verhelpen met een prismabril.

Als de oogmeting afgerond is, kunnen we u direct advies geven en kunt u een bril uitzoeken die bij uw gezicht past uit onze grote collectie monturen. Wij helpen u daar graag bij.

Indien wij constateren dat uw ogen verder onderzoek nodig hebben, kunnen wij een extra afspraak inplannen met onze optometrist. Hij zal de ogen verder onderzoeken.

U kunt bij ons zo binnenlopen voor een oogmeting of u kunt hiervoor een afspraak maken. Bel ons op 055-2070949 of maak direct zelf een afspraak.

Raad-optiek-oogmeting

Raad Optiek

Koninginnelaan 101A
7315BP Apeldoorn

Bel ons op: 055 207 09 49

welkom@raadoptiek.nl

Openingstijden

maandag:
gesloten
dinsdag-vrijdag:
9.00 – 17.30 uur
zaterdag:
9.00 – 17.00 uur

Volg ons ook op social media:

facebook3
googleplus
?>