Topmenu

Raad-Optiek-Apeldoorn-brillen-header-1
Raad-Optiek-Apeldoorn-brillen-header-1

GRATIS HOORTEST

Gratis hoortest

Voor hoortoestellen kunt u ook bij ons terecht. Bent u al klant bij Beter Horen, dan kunt u ook bij ons terecht voor uw controles, batterijen en service. Wilt u weten hoe het met uw gehoor gesteld is?  Bel ons dan op 055 207 0949 voor een gratis hoortest.

Wij adviseren u graag.

Lees hier het verhaal van Nelleke Verweij, klant bij Beter Horen.

Tegen de veertig was ik, toen ik bij de oorarts zat. Hij deed een test en zei: ‘Je gehoor is niet zo goed meer.’ Ik dacht: krijg het heen en weer maar. Die vleeskleurige lellen, die iedereen draagt, dat ga ik dus niet doen. Mijn vader had ook joekels. Daar zat hij de hele tijd mee te friemelen. Hoortoestellen? Doe ik niet! Want dan ben je oud. Dat is het imago.

Samen zoeken
Inmiddels ben ik aan mijn derde paar bezig. Daar zijn we wel een paar maanden druk mee geweest. Was ik thuis en dacht ik: nee, het is toch niet goed. Het is voor de audicien ook zoeken. Dat hoort er bij. Het is een persoonlijk ding. Soms merk je ook dat de audicien zelf baalt. Hoe kán dat nou? Wat hóór je dan? Ze zijn heel betrokken. Misschien bof ik, ik weet niet hoe het elders is.

Iedereen associeert het met oud zijn. Volgens mij wordt dat nu wel minder. Ze worden ook mooier, die dingen. Je ziet er steeds minder van. Ik hoorde dat er nu eentje is die met je iPhone werkt.  Maar ik hoef dat niet. Ga ik veel te veel met die knopjes zitten spelen!

Beter Horen apeldoorn

“Ik zei: ‘Doe ik niet.’ Want dan ben je oud …”.

Nelleke Verweij (58)

Raad Optiek

Koninginnelaan 101A
7315BP Apeldoorn

Bel ons op: 055 207 09 49

welkom@raadoptiek.nl

Openingstijden

maandag:
gesloten
dinsdag-vrijdag:
9.00 – 17.30 uur
zaterdag:
9.00 – 17.00 uur

Volg ons ook op social media:

facebook3
googleplus